Een uitgebreid assortiment, met zorg samengesteld.

Zo is er voor ieder wat wils. Ons assortiment in de winkel varieert zéér regelmatig.

Bij ons kunt u voor veel dingen terecht, zowel voor groot brood, klein brood zoals koolhydraat arm brood, waldkorn desem bruin en wit, banket, bruidstaarten en hartige producten.

Natuurlijk gaan wij ook met onze tijd mee. En hebben we heerlijk spelt- en desembrood in vele soorten. Ben je nieuwsgierig, loop eens binnen.

 

 

 

Diverse soorten vers gebakken en gesneden brood

In de winkel bieden wij elke dag heerlijk brood aan zoals: bruin, wit, volkoren, meergranenbrood maar bijvoorbeeld ook koolhydraat-arm brood en speltbrood.Voor het meest actuele aanbod en als u van variatie houdt  is een bezoekje aan de bakker een zeer goed idee. 

 

Diverse soorten vers gebakken en gesneden brood

Taart, zoals wij hem hebben bedacht of zoals u hem wilt

Zonder onszelf al te veel op de borst te kloppen: we kunnen een aardig taartje bakken. Dagelijks hebben wij een aantal taarten op voorraad in de winkel én we maken veel taarten op bestelling. Hoe dat precies werkt, vindt u op de pagina taartenservice.

Taart, zoals wij hem hebben bedacht of zoals u hem wilt

Klein brood

Naast het vers gebakken brood en de taarten worden de broodmandjes onder andere gevuld met kleine broodjes zoals: croissants, pistoletjes, kampioentjes, bruine/witte en meergranen bolletjes etc.

Ook kleine broden zoals een Pareltje,Vaassens stoetje, Vaasens goud en nog veel meer soorten.

Houdt u  van variatie en wat hartigs, dan zijn een saucijzenbroodje, kaasbroodjes, frikandelbroodje ook een heerlijk tussendoortje. Er zijn nog vele andere mogelijkheden.

En bij de koffie/thee hebben we ook heerlijke koffiebroodjes. Heeft u liever een gevulde koek, dit kan natuurlijk ook. Deze hebben we ook in verschillende variaties. Zie ook deze maand onze aanbieding!

Kijk bij aanbiedingen voor meepakkers.

Klein brood

Chocolade

In onze bakkerij zijn we gek op brood en taart. Maar voor een chocolaatje op zijn tijd draaien wij onze hand ook niet om. De chocolade van zeer goede kwaliteit, varieert van exclusieve bonbons tot heerlijke, gelaagde blokken chocolade. Daar kan zelfs een logo of foto op gedrukt worden.

Onze bonbonworkshop is ook een groot succes. U bent zelf bezig met het maken van uw eigen bonbons. U maakt ze in uw eigen smaak en zo nodig met een heerlijke vulling. Deze workshop is vanaf minimaal 8 personen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden in de winkel of bel ons. Niets is ons te gek!

Chocolade

Geschenken

Zo maken we ook leuke pakketten voor relatiegeschenken.

Verras je (stille) geliefde met heerlijke handgemaakte bonbons of andere orinigele cadootjes.

Komt gerust eens kijken, in overleg is veel mogelijk.

 

 

Geschenken

Stukken chocolade

Hier ziet u een voorbeeld van een stuk chocolade bedrukt met een leuke foto. Zo kunt u het logo van uw bedrijf/vereniging/organisatie te laten afdrukken. Mocht u een andere gelegenheid hebben, bijvoorbeeld een verjaardag of een speciaal feestje dan zijn hier ook mogelijkheden.

Leuk om cadeau te geven!

Stukken chocolade